Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Poyraz Karayel 2015

Όλες οι ερωτικές σχέσεις είναι αδύνατες, όλες οι φιλίες είναι δύσκολες, όλοι οι μεγάλοι εχθροί δεν δείχνουν έλεος… κάθε ιστορία έχει τις δικές της αδυναμίες. 

Υπόθεση: Ο Poyraz έχει φτάσει στον πάτο. Έχει χάσει όλους τους αγαπημένους του, την οικογένειά του, την καριέρα του, την γυναίκα του και τον γιο του. Συνέχιζε με την ζωή να του τα
παίρνει όλα σε κάθε βήμα. Ενώ προσπαθούσε να πάρει πίσω τον γιο του από τον πεθερό του Ünsal, δέχεται μία πρόταση από τον παλιό του διοικητή Mümtaz. Πρέπει να βρει τρόπο να διεισδύσει στη μαφία που ελέγχει ο Bahri και να βρει πληροφορίες για τον Mümtaz. Ο Poyraz χωρίς να έχει άλλη επιλογή, αποδέχεται την πρόταση. Εν τω μεταξύ γνωρίζει μία γυναίκα την Ayşegül. 

Ο Poyraz που φαίνεται ότι είναι ειδικός στο να μπλέκεται σε προβλήματα, κάπως καταφέρνει και μπλέκει στα προβλήματα και την Ayşegül. Από την στιγμή που αυτοί οι δύο συναντιούνται αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Αλλά για αυτές τις δύο κουρασμένες, πληγωμένες και μοναχικές ψυχές η αγάπη μοιάζει αδύνατη. Γιατί μπορεί να ρωτήσετε, γιατί Ayşegül είναι η κόρη του αφεντικού του Poyraz του Bahri Umman. Δυστυχώς ο Poyraz πρέπει να κρύψει την αλήθεια από την Ayşegül.